dilluns, 15 de novembre del 2010

Sortida a Murcia.

El que havia de ser la sortida al Turó de l´Home, es va convertir en un viatge a Murcia per conèixer a Marta, la meva nova neboda, així que, tot i que el dia era el perfecte (assolejat, cel net amb vent del nord i no gaire fred) l'haurem de buscar nova data. En Txema es va alegrar ja que no podia venir i jo també, no hauria estat el mateix sense ell.
Donçs com no podia ser d'altre forma, la bici també venia de viatge, tot i que per diversos problemes no he pogut sortir fins avuí. Cap a les 12:30 sortiem de casa del meu cunyat en direcció al parc natural del Valle, un paratge impressionant amb grans paissatges, ple de pistes i corriols i que es troba a escasos minuts de la capital. Hem començat per carretera per anar agafant alçada fins una pista de pujada impressionant. Era un camí d'un parell de metres d'amplada, amb constant ascensió, fent ziga-zagues i amb moltes pedres que el feian bastant tècnic.En arribar a dalt he esperat al meu cunyat i he trobat maca aquesta imatge de la màquina, que la veritat és que cada dia hem dona més satisfaccions.Després hem anat fent pistes en direcció a l'àrea recreativa de La Cresta del Gallo. Hem passat per un mirador d'on havia aquestes vistes de la ciutat.Ja a prop de La Cresta del Gallo, hem anat a fer aquesta foto a una barraca que hi ha al mitg del no res i que la primera vegada que vaig passar, hem va semblar autèntica.Després hem fet un tram de corriol molt maco fins arribar a l'àrea recreativa, des d'on he baixat per carretera fins a Murcia.
Avuí he portat la GoPro Hero i he fet alguns vídeos, però no han quedat del tot bé i m'estimo més no possar-los. Com hem va passar ja l'altre vegada que vaig sortir per aquesta zona, m'ha agradat molt, i és que hi ha tantes possibilitats que podries estar fent kms de corriols sense sortir de la zona. De fet, aquestes montanyes,tenen la particularitat que al no tenir gaire vegetació, per qualsevol lloc pots obrir nous corriols.
No han sortit gaires kms. però si que han sigut intensos. Aquí teniu el track i una imatge del Google Earth.

divendres, 5 de novembre del 2010

GIRONA -TOSSA - GIRONA

Quina sortida!!! Avuí amb en Dani i una estona en Manolo, hem fet una tirada llarga per anar preparant la de dimecres vinent. Feia temps que volia anar fins a Tossa de Mar i la veritat es que ha valgut la pena. Hem tingut tot tipus de terrenys, bones vistes, bon esmorzar i una bona quilometrada. A les 10 haviem quedat davant de la Guardia Civil i quan hem arribat, en Dani ja ens esperava. Hem tirat pel carrilet a bon ritme fins que en Dani a punxat a Quart i hem parat a reparar. En Manolo ens ha acompanyat fins a prop de Llagostera i nosaltres hem continuat fins al poble on hem parat a comprar una càmara i a fer unes barretes. Des d´alla hem continat per la via verda fins a la carretera de Sant Grau on hem vist passar un Porsche classic del Rally Costa Brava, com sonava! Una vegada a dalt hem trencat a la dreta pel GR que va cap a Tossa i on hem parat a fer aquestes fotos,
Quines vistes! La pista que baixa es molt entretinguda i requereix molta concentració, ja que rellisca bastant i hi ha força pendent. A mitg recorregut hem agafat un corriol que és drecera de la pista i molt divertit amb trams molts tecnics. Quan hem arribt a Tossa, hem anat fins a la platja on hem esmorzat una mica amb vistes al Castell.Despres hem pujat al Castell buscant la continuacio del GR cap a Lloret i després d'unes voltes pel casc antic hem trobat el camí que ens ha portat per unes pujadetes que després d'esmorzar ràpidament ens han possat a to, passant per Cala Llevadó fins un punt on hem creuat la carretera per continuar per un camí que continuava pujant i pujant fins que he trovat el que buscava... un corriol de baixada bastant tècnic, ple de xargais i arrels que el fan molt entretingut fins el seu final ja a tocar del "Castell" de Sant Eloy. Allà s'agafa el recorregut número 1 del centre de BTT que després enllaça amb el 3. Durant aquest tros que va planejant al costat de la carretera de Llagostera i el riu, hem trobat tot tipus de terres en pocs quilòmetres... pista cobertes de fullaraca, sorra, terreny sec, humit, una de uns 100 metres plena de pedres, aquest pas al costat del riu on he parat a grabar a en Dani.
Ha sigut molt entretingut fins que ha arribat el moment de pujar. Quina pujada...llarga, llarga, llarga... no s'acabava mai... Però tot té un final i aquesta pujada no podia ser menys. Una vegada coronat el cim hem anat a sortir a la carretera on ho hem posat tot per baixar fins a Llagostera. Allà hem begut una mica d'aigua, i tornada pel carrilet ja bastant tocats fins a Quart on en Dani ha continuat per carretera fins a Bescanó i jo he continuat fins a Girona. M'han sortit 92,8 kms, una bona tirada. Aquí deixo una imatge del track.