dimecres, 22 de setembre del 2010

Segona sortida a Can Perot

Avuí hem quedat per fer la segona sortida a Can Perot (Granollers de Rocacorba) amb dinar inclós. En principi haviem de ser força gent però sempre, per un motiu o un altre, algú falla i hem sigut 13, o 12+1 pels supersticiossos. Aquest any, la presència femenina ha estat nombrosa, amb la Sofia, la Isa, la Dúnia i la Meritxell preparades per passar un bon dia de BTT.
Com per ser la segona sortida de la Sofia, fer els 25 km de l'anada més els 25 de la tornada era una mica fort, aquest matí a les 08:15 era a Can Perot per deixar el cotxe per que pogués baixar després de dinar. Li va dir a la Isa i en Paulí que també van demanar un seient per baixar en cotxe.
He baixat per carretera per estar el més aviat possible a Girona i m'he trobat amb una imatge ben maca de la vall del Llémena amb part enboirada i part ben assolejada i he parat a fer aquesta foto.Una vegada a Girona, a les 09:30 erem al pavelló i a les 10:00 ja estavem tots preparats per sortir cap a Sant Gregori a recollir a en Manolo.Hem fet el recorregut de sempre, pujant pel carril bici fins a Sant Gregori, el premi especial de la muntanya a Santa Afra, on hem parat una estonetai després la part del corriol de baixada molt tècnica del camí Ral on hem fet algunes fotosi aquest vídeo

A continuació tocaba passar el Llémena, que sempre dona per fer alguna gravació i riure de les remullades


En arribar a la carretera de Granollers de Rocacorba, en Ferran, que avui estaba pletòric, i en Miguel han tornat cap a Girona, i la resta, ja arribats a Can Perot, hem pogut gaudir d'uns moments de relax a la terrasseta amb les clares i cervesses corresponents, comentar la jugada i aplaudiments per la Sofia que s'ha portat com una campiona.Una de les coses per les que val la pena aquesta sortida, sense dubtes, i per majoria, és l'arrós de Can Perot... sempre cau alguna safata més, tot i que aquest any hi havia una mica de pressa per tornar i ens vam controlar per no haver de pair-lo després estirats a la gespa.Una vegada reposat minimament el dinar, en Txema a tornat cap a Amer per la Barroca i els 5 restants hem desfet camí fins al pont del Llémena del pk 17 per acabar la sortida per carretera i arribar a una hora prudent. En total m'han sortit 70 km., però lo millor és poder compartir un dia de relax ciclístic, acompanyat de bona gent i amb uns bons paissatges. Aquí deixo la resta de les fotos.

dimarts, 7 de setembre del 2010

FORQUILLA FOX F100RL

Venc aquesta FOX F100RL en bon estat. Tub de direcció tallat a 18,5 cm.

Interessats possar-se en contacte al meu correu.