divendres, 30 de juliol del 2010

1ª SORTIDA NOCTURNA

Feia temps que comentàvem la possibilitat de fer una sortida nocturna, en Marc li va posar data i al final ens hem trobat 14 bikers amb ganes d'aventura a Sant Pere de Galligans, tot i faltar gent, alguns per impediment i d'altres per lo de sempre, excuses sense fonament...La intenció era pujar a Sant Miquel i baixar després al König a prendre algo. Hem començat a pujar per la Vall de Sant Daniel per una ruta que no havia fet mai. De tant en tant feiem reagrupaments ja que la pujada és important i el camí més llarg que per la ruta tradicional.
Durant la pujada anàvem tenint boniques imatges de petites llums que enfilaven el camí lentament.fins a l'arribada a Sant Miquel on després de pujar al Castell hem tingut unes impressionants perspectives de la nit de Girona, la lluna sortint des del mar ben vermella... ha sigut un bonic espectacle.
Una vegada repossats, hem començat a baixar, alguns per la pista i els altres pel corriol tècnic fins a tornar a reagrupar-nos. Per mi ha estat la part més divertida per la dificultat relativa del camí que t'obligava a concentrar-te i aplicar-te al 100%.
Una vegada arribats a la Vall de Sant Daniel, hem decidit acabar de baixar pel Barri Vell i la Catedral i la veritat que ha valgut la pena. Hem baixat diversos trams d'escales i hem pedalat pels carrerons, que de nit, tot i la llum dels fanals, té un encant especial.Després hem arribat al centre i al final hem trobat lloc a la Plaça Independència per calmar la nostra fam.
Ha sigut una bonica experiència que esperem repetir aviat.

dimecres, 28 de juliol del 2010

Retrobament ...

Ahir, després de més d'un mes sense pedalar vaig quedar amb en Manolo per retrobar-me. En principi, la intenció era fer una sortida suau i anar fins Anglés pel camí dels ànecs, però una vegada a Sant Julià de Llor, vam decidir anar fins a Amer per la carretera antiga i ja que hi erem, vam anar a Sant Climent d'Amer, i ja que hi erem vam anar a buscar la carretera de Les Serres, i ja que hi erem la vam baixar fins a la carretera de Sant Martí de Llémena i, ara sí, cap a Sant Gregori un altre vegada. Hem van sortir 52 km en unes 3 horetes. Tot i fer tant de temps que no anava en bici, hem vaig trobar bé i sobre tot, amb ganes, això si, el cul el vaig fer patir. Ara, només tinc que verificar unes molèsties físiques, montar la bici nova i tornar a pedalar a tope.

dilluns, 19 de juliol del 2010

Bici nova

Per fi, una vegada acabades les vacances, he pogut anar a buscar el quadre i la forquilla que tenia encarregats des de principis de juny i que m'esperaven a LTM-RACING des de finals. Es tracta d'una SANTA CRUZ BLUR LT 2010 amb amortidor FOX RP 23 BOOST VALVE i una forquilla FOX TALAS de 140.

Ara em toca possar-me a fer de mecànic i segurament comprar unes llandes per la forquilla amb eix passant QR15. Ja tinc ganes i espero tenir-ho enllestit en un parell de setmanes. Ja la presentaré una vegada acabada.