dimarts, 22 de juny del 2010

2on BTT TRÓS D'EN JULI

Després de l'anul.lació pel mal temps de la setmana pasada, avui hem fet la primera sortida multitudinària de la temporada.
La setmana pasada en Ferran i jo vam estar reconeixent el recorregut i netejant alguns trams. Havia pensat un recorregut apte per tothom i, al meu parer, maco i divertit, amb un punt d'inflexió on els que tinguessin prou, tornarien facilment fins a Sant Gregori.
A les 09:30 haviem quedat uns quants a Fontajau, i quan erem tots, hem sortit pel carrilet cap a Sant Gregori per fer els 6 km fins el Trós.Després de la foto de part del "TEAM MANOLO"i la de tot el gruphem sortit amb els que s'esperaven allà, fent la ja tradicional travessa de la riera de Llémena, on per problemes tècnics aliens a l'operador de vídeo, no hem pogut tenir grabació del moment. Hens hem dirigit cap al camí a Soler Patel on hem pujat per l'urbanització, uns 500 metres de rampa forta per asfalt que cadascú a fet al seu ritme. Una vegada a dalt començava la diversió i hem anat fent pistes i corriols fins arribar a aquest punt on he grabat aquest vídeo:
Hem arribat a Taialà havent patit algunes caigudes sense importància, inclosa la meva endarrera més espectacular que altre cosa. Una vegada fet un petit tram per carretera hem arribat a una pista que haviem de remontar una estona per tornar a gaudir de trams de corriol de baixada i posterior planeig per dins de bosc, bastant enverdisat per cert, fins arribar a la carretera dels Ocells Perduts, on hem dividit el grup. Els que havien tingut prou o tenien que marxar han tirat cap a Germans Sabat i la resta ens hem enfilat cap al recorregut del Caixa Girona de fa uns anys, on ens hem tornat a trobar trams molt bruts (tot i que vaig netejar fa temps un bon trós) i ha tocat arrossegar ferro una mica.Arribant a Sarrià de Dalt, en Ferran a tingut una rampa i la veritat és que crec que ja en teniem prou, així que he controlat els meus dessitjos inicials (acabar el recorregut del Caixa Girona a Fontajau amb el que suposa la última part) i hem agafat camí cap a Sant Gregori amb aquest pas per valents abans d'arribar a Germans Sabat.

Després hem passat pel polígon fins a la Nestlè i cap a el Trós.
En arribar, el bany de rigor a la piscineta i a gaudir del bon dia que ens ha fet i d'aquesta estona de germanor amb els companys amb un bon àpat on no ha faltat de res.
Aquí deixo les fotos, el track i la imatge en GOOGLE EARTH.

dimecres, 9 de juny del 2010

Mare de Deu del Mont

Després de quedar anul·lada la sortida i el dinar amb els companys de feina per la previsió de pluja, ahir vaig parlar amb el meu amic Jose de Màlaga que està passant uns dies a Beuda, i en un moment, vam organitzar una visita amb pujada a La Mare de Deu del Mont. Només sortir de Girona ja ha començat a plovisquejar, així que l'excursió semblava que l'hauriem de deixar per un altre dia. Tot i això, estavem amb ganes, i després d'esmorzar una mica amb les "nenes", hem vist que parava, hem agafat les bicis i a pedalar.Hem pujat tot per la carretera, i m'he plantejat intentar fer-ho amb el plat mitjà, encara que en Jose portava una ritme superior al meu i, si nos fós per que m'esperava, m'hauria tret un grapat de minuts al cim. M'ha sigut impossible no enrecordar-me de la sortida que vam fer a Formentera junts, on va estar a punt d'enviar-me lluny i d'agafar una bona "pàjara". Ara està en molt bona forma.
El dia estava complicat, amb estones de pluja i sobre tot molta boira, però teniem ganes i sense parar hem arribat al cim. El temps també ens ha privat de les excepcionals vistes que hi ha des del Mont, però ens haviem de fer les fotos.Per baixar, tal i com estava el temps, fer tota la carretera fins a Beuda no em feia especial il·lusió, així que mirant els tracks que havia baixat del WIKILOC he vist la possibilitat de fer una part per camí que ha resultat ser un corriol molt tècnic que, amb la pluja, estava bastant complicat i perillós, ja que les pedres i arrels relliscaven molt, així que ens ha tocat fer gran part amb la bici a coll.Tot i això, els troçets que hem pogut fer pujats a la bici, els he gaudit molt. He pogut fer aquests videos:
Una vegada hem arribat a una pista ample, ja hem pogut pedalar fins arribar a Falgars, i des d'allà, un altre cop per carretera fins a Salvanera, per on he aprofitat els últims trams per apretar una mica. Feia temps que tenia ganes de pujar a la Mare de Deu del Mont, així que un altra fita aconseguida i amb el plat mitjà. Aquí deixo la imatge del Google Earth i clicant podreu accedir al track.

dimecres, 2 de juny del 2010

JA LA TENIM AQUÍ !!!

Per fi el dilluns vaig anar a buscar la bici a Sabaadell una vegada acabada d'arreglar i dimarts, a probar-la amb els companys. Tot bé, va perfecta i em vaig retrovar amb ella. M'ho vaig passar molt bé, encara que vaig notar-me fluix després de tants de dies sense pedalar i tot i tenir alguns problemes mecànics (trencament de cadena). De totes formes, aviat hi hauran novetats ciclístiques encar per acabar de definir.