dissabte, 15 d’agost del 2009

Sortida per les Guilleries

Aquest divendres vem quedar en Cisco, en Txema i jo per sortir per les Guilleries. Jo feia dies que no sortia i sabia que seria dur per mi, però l'haviem de fer i aquest era el dia. Vem sortir de Sta. Coloma per la carretera de Castanyet fins arribar a la pista que puja cap a Can Petrinyo.
A partir d'aquí, tot pujada fins a un tram de corriol tècnic i més suau que hauriem gaudit més si no arriba ser pels mosquits.Després de pujar una mica més, un descans i avituallamenti a continuar pujant i pujant fins arribar per sobre d'aquest picDesprés d'alguns dubtes i proves vem trovar el corriol de baixada i després de reparar una punxada d'en Cisco, cap avall.Aquest corriol és molt maco i molt tècnic, però val la pena fer-lo.Al mig de la trialera hi ha unes vistes sobre part de la Selva cap a el mar molt maques i val la pena fer una paradeta i gaudir del paissatge.
Una vegada finalitzada la trialera, gairabé tot és pista i corriol de baixada, es passa per sobre de l'eix transversal i tornem a la carretera de Castanyet.Al final no han sortit gaires km però ha estat una pujada bastant dura, sobre tot per mi, i una baixada maca i entretinguda.