dimarts, 23 de juny del 2009

2ª prova campionat de Karts ART Roses

Avui hem fet la segona prova del campionat de Karting de l'ART. Hem quedat a Girona i des d'allà cap a Roses. A aquesta cursa s'han apuntat dos companys de Girona, l'Ivan i en Paco, i el meu amic Ronny amb la Marie Jeane que després de provar a els cronos ha preferit mantenir-se al marge.
Els cronometrats han anat prou bé i he fet la Pole.
A la primera màniga he sortit darrera d'en Javi, m'ha deixat passar per que pensava que portava un ritme més alt que el seu i jo, concentrat en tapar forats, he rodat més lent fins que m'ha passat. Deprés me las he tingut amb en Raül. Ens hem tocat i avançat un parell de vegades i al final m'ha passat. Encara que he fet la volta ràpida no he pogut avançar i he acabat el tercer.
A la segona màniga hem fet canvis de karts i ara si que no he pogut fer res més acabant per darrera i sense opcions de res ja que el kart no entrava als revolts de dretes.
Un bon dia de riures i benzina i continua el campionat ... Ah! la foto del podi, amb el "cojo manteca" primer, en Raül segon i en Txema tercer.

dilluns, 22 de juny del 2009

Recorregut Copa Girona Cassà 2008

Aquest matí hem quedat en Txema, en Dani (Dovizioso), en Ferran, en Walther, en Dani C. i jo per fer el recorregut de la Copa Gironina de Cassà de la Selva de l'any passat. El recorregut el vem fer en Txema i Jo i ens va agradar molt així que com el tenia al GPS l'hem anat a fer. En sortir de Fontajau, en Txema s'ha adonat de que tenia la forquilla trencada i ha hagut de tornar i portar la bici al taller. Després hem recollit a en Walther davant de la Guàrdia Civil i a en Dani C. a Llambilles, on ja feia estona que s'esperava.
Seguint el GPS integrat, hem retallat una mica des de la baixada cap a Cassà directes als corriols més divertits. Hem fet alguna rampa complicada, peró tot a anat bé.

Després hem agafat els corriols de baixada fins arribar a la font on hem fet una paradeta i hem comentat la jugada, inclosa la caiguda d'en Walther que avuí s'iniciava amb nosaltres i s'ho ha passat força bé. Se li veu traça i els anys de moto a la montanya...

Després, en Dani i Jo hem continuat el recorregut cap a Sta. Pellaia i la resta han continuat cap a Cassà per agafar el carril bici i tornar a Girona.
El recorregut és molt maco i divertit amb molts corriols de baixada amb algún troç una mica complicat. A en Dani l'ha agradat molt. L'hem trobat tot força net encara, pel que es pot tornar a repetir en qualsevol moment i han sortit un bon grapat de quilòmetres.

diumenge, 21 de juny del 2009

Sortida iniciàtica d'en Carles i la seva MONDRAKER

El dijous passat vaig quedar amb en Carles per fer una sortideta relaxada per la zona de Quart i així que veiés una mica el que feiem habitualment en les nostres sortides multitudinàries i que la fama que es han creat no s'ajusta a la realitat.
Vam quedar a Emili Grahit i el primer a destacar és que la seva MONDRAKER (no li vaig fer cap foto...) en va encantar. El quadre té una línia molt maca i la combinació del blanc amb el verd, molt encertada. Trobo que ha fet una molt bona compra. Vem començar pel carrilet fins a Quart, vaig pensar en fer part del recorregut del Celrè però en sentit invers, i després de la primera pujadeta al poble, tot la resta es va fer molt bé i sense gaire esforç gaudint dels corriols, els passos del riu, ja bastant sec, i la fauna autòctona.

En arribar a la pista que puja a la carretera dels Àngels, la pujada va costar una mica d'empassar més que res per la falta de costum que no li deixava trobar una cadència de pedalada apropiada. En arribar a la carretera li vaig propossar arribar-nos fins al camí de la Font dels Lleons per baixar fins aquest fins a la Vall de Sant Daniel i li va semblar bé. La carretera ens va permetre trobar un ritme de pedalada correcte i corretgir l'alçada del seient, el que li va permetre gaudir una mica més de la pujada sense patir. Baixant pel caminet, molt enverdissat i transitat per cert, li vaig fer aquest video:

De seguida vam arribar a la Font, cap a la Vall i després de passar l'Onyar ens vem separar cadascú cap a cassa seva.
Em va comentar que li havia agradat i ara ja tenim un altre aficionat... ja en tinc ganes de que un dia ens poguem ajuntar tots i fer una sortideta a Can Perot per exemple ... serà molt macó anar uns 20 ciclistes per aquestes montanyes gironines...

Primer Sant Grau d'en Ferran

El dia 11 vaig quedar amb en Ferran per assolir un dels cims mítics dels voltants de Girona, Sant Grau. Per mi, el més dur, ja que la part final es força feixuga amb aquella rampa tant llarga i inclinada, però allà erem a la intenció d'arribar a dalt.
Començavem pel carrilet de Sant Gregori per després travessar la Llémena i embolicar-me una mica pels camps de blat...

Pujant va sorgir algún problema mecànic ràpidament solventat que també van permetre agafar una mica d'aire i després de posar algún peu a la rampa final, vam aconseguir arribar al cim amb la satisfacció de la fita assolida.
Per baixar vem agafar el corriol técnic que amb la BLUR LT es fa molt bé, no tant amb l'ORBEA d'en Ferran, i després els corriols de l'OPEN MAXXIS 2008 de Sant Gregori que són super divertits.

En resum, un bon matí de BTT amb en Ferran i la seva satisfació d'haver assolit un dels cims més durs de per aquí.

diumenge, 7 de juny del 2009

dijous, 4 de juny del 2009

Canvi de bici

El passat dimarts dia 2, vaig canviar la meva bici per la del meu oncle. És temporal, ja que al juliol va a fer el Pedals d'Occitània per segona vegada i amb la blur XC anirà millor. La seva, la blur LT, està molt bé, però canvia força tot i m'he d'acostumar. De moment, les noves mides i recorreguts de suspensions, a les baixades, es noten força i et permeten anar una mica més. El pneumàtic posterior no m'agrada gens, no tracciona, però ja el canviaré ...


Part de l'OPEN NATURA i paella

Ahir dia 3 haviem quedat per sortir amb els companys de feina a fer part del recorregut de l'OPEN NATURA i després fer un dinar a l'hort d'en Juli a Sant Gregori. Amb en Miguel i en Ferran haviem quedat a Fontajau com sempre a les 09:30 h. En arribar allà ja erem una bona colla... més que mai. Hi havia que feia temps que no hi anaven, els que estrenaven bici, els que sortim sovint ... però la qüestió era juntar-nos per practicar l'esport de moda a la feina i després dinar plegats.
Aquí va un video de l'inici passant el riu.

No va haver gaires problemes ... una cadena trencada, alguna caiguda ... però res seriós. Va estar molt bé, vem riure, ens vem banyar a la piscina olímpica d'en Juli i vem dinar una paella feta per en Jordi molt bona. Al dinar es van apuntar uns quants més i al final erem una bona colla.
P.D. Menys mal que no hi havia chiqui ... sinó algún acava amb T32 ...
Aquí van les fotos de la meva càmara.
BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.