divendres, 27 de març del 2009

Susqueda-Rupit-El Far-Susqueda

Aquest divendres 27 en Txema i jo hem fet una sortida de les que feia temps que volíem fer. Passades les 10 hem sortit del pantà de Susqueda cap a Rupit per les pistes que ja coneixia de les meves rutes en moto. A part, portava el GPS amb el track a partir de Rupit cap a El Far per sobre de la cinglera ja que això no ho coneixia. La pujada cap a Rupit ha estat bé i se m'ha fet més curta del que em pensava encara que hi havia una zona que se'ns ha fet dura pel desnivell i per les pedres que feien molt difícil mantenir-se a la bici pel que bona part l'hem fet a peu. En arribar a Rupit hem fet un descans i els següents vídeos:


Després hem continuat cap a el salt del Sellent per un corriol molt divertit encara que poc ciclable, sobre tot al principi, però ha estat molt bé. Després de les fotos al salt, cap a El Far per un tram de trialeres divertides i després per sobre de la cinglera sempre amb l'objectiu a la vista. Aquest tram ha estat molt maco, pedalant pels prats i amb unes vistes impressionants. Hem arribat a la carretera i cap El Far forçant en alguns trams el que m'ha fet arribar bastant tocat de cames. Hem fet un plat energètic de forquilla i ganivet, un vídeo de les vistes i a tornar-hi.

Per baixar ho hem fet per la trialera de la que tant havia sentit a parlar quan anava en moto i que té la fama ben merescuda, encara que crec que amb esforç la podria pujar... La primera part es bastant complicada i s'ha de fer tota a peu, però després es maquíssima. La baixada per pistes fins a Sant Martí Sacalm i cap a Susqueda no té secrets, tot camí ample, bones vistes baixant cap al pantà i molta velocitat. Ha estat una sortida de les que es recorden, llàstima que sempre som els mateixos, i per no oblidar-la, aquí van les fotos.
Susqueda-Rupit-El Far-Susqueda

dimarts, 24 de març del 2009

Sortida multitudinària a Quart

Avui havíem quedat per sortir amb diverses novetats entre elles les incorporacions de nous bikers ... I així ha sigut, hem fet un grup dels que feia temps que tenia ganes de veure encara que ha faltat la motivació de que això hagi estat possible...
En Xavi i en Conrad s'estrenaven amb nosaltres i crec que s'ho han passat bé.
A les 09:30 havíem quedat a Fontajau i hem anat arribant, primer en Xavi des de Fornells, Jo, en Txema, que ha vingut des d'Amer ..., en Conrad, en Jesús i en Dani que venien de Bescanó, en Miguel, en Ferran i per últim en Francesc que ha vingut amb el cotxe des de Blanes ... A les 10 hem sortit cap a la Vall de Sant Daniel i cap a dalt pel camí de la Font dels Lleons, cadascú al seu ritme i com no, en Dani i en Txema han tirat, després en Francesc i després jo i primera sorpresa ja que en Conrad, primera sortida BTT amb bicicleta prestada, ha arribat el següent, després en Xavi que també a anar molt bé per ser la segona sortida, en Miguel i en Ferran l'últim al límit de la "pájara". Hem continuat pujant fins al corriol de a peu als Àngels, carretera i corriols fins a les baixades cap el Celré a fons amb en Jesús i en Xavi obrint pista com possessos.
Per desgràcia no hi havia tanta aigua com l'última vegada que ho vam fer, i això desllueix una mica la sortida, però en arribar a la gorga, encara baixava aigua i estava força maca, allà en fet la paradeta de rigor i després cap a Quart havent-me donat un bon bany abans al riu que pensava que no era tant fondo i he ficat fins el plat. A Quart en Xavi ha anat cap a Fornells, en Miguel a continuat cap a casa després de passar la variant i a Emili Grahit ens hem separa la resta, ja que en Dani, en jesús i en Conrad anaven cap a Bescanó i en Txema continuava fins a Amer...
Sens dubte bona sortida, entretinguda i amb molt bon ambient, espero que ho repetim aviat...
BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

dimarts, 17 de març del 2009

Sortides a Calasparra (Murcia)

Del passat dia 10 al 15, vaig estar a Múrcia i em vaig endur la bicicleta per sortir per allà. Em vaig plantejar fer sortides sense exigència física i de rodar a ritme mig, així que el primer dia vaig anar en direcció al Pantà d'Alfonso XIII estalviant-me el primer tros que feia habitualment que és més dur per constants puja baixa, així que vaig agafar una mica de carretera i de seguida pistes de terra gairabé fins arribar a la pressa i vaig tenir la primera sorpresa, a part de moltes perdius i algún esquirol, vaig veure això:

Es tracta d'una mena d'aqüeducte fora de servei que va per la falda de la Sierra del Molino. Em va resultar curiós veure aquesta construcció tant ben conservada i aquesta part de la Sierra que no coneixia, amb força vegetació i paratges bonics.
Després vaig arribar per la carretera a la pressa del pantà, que en principi no tenia sortida, però em vaig trovar les portes obertes i vaig tafanejar una mica. Aquesta és una imatge cap a la sortida de la pressa amb un canó impressionant.

Aquesta imatge es des de la mateixa pressa cap a l'embasament:

Després vaig continuar ascendint per la carretera a veure que, ja que no l'havia fet mai fins arribar a un punt que començava una llarga baixada i ja no era viable tornar, així que vaig continuar apropant-me cap a Cieza fins trobar una pista que indicava El Salto de los Almadenes que ja em sonava, així que cap allà. Vaig trobar uns homes treballant i li vaig consultar a un d'ells. Em va indicar molt bé per poder travessar el riu Segura per aquí després de passar per la hidroelèctrica de Los Almadenes.


En aquesta època i després d'aquests dies de bon temps tots els camps d'arbres fruiters de la zona estan en flor i el paissatge és molt maco.


Aquest és el pont per travessar el riu Segura ja aprop de Calasparra a la zona de l'escola de piragüisme.


El segon dia de sortida, vaig anar amb el meu sogre al Pantano del Cenajo tot per carretera. Vam sortir a la tarda i se'ns va fer de nit tornant quan ja arribavem al poble, però per la resta va estar bé, una bona estona de rodar a bon ritme per no perdre la roda de la ORCA del meu sogre.




Em va costar en alguns moments mantenir el ritme de l'ORCA que en planer i en baixada rodava sola i havia de pedalar com un boig amb tot el possible per no perdre roda, encara que a les pujades, l'edat no perdona...

Open d'Espanya MASSI a Banyoles

El dia 8 amb en Txema vam estar a Banyoles veien l'Open d'Espanya amb la presència de bikers de 1ª línia com en Julien ABSALON, Marga FULLANA, HERMIDA, LEJARRETA, Carlos COLOMA, tots els craks de la província... i va estar molt bé i al·lucinant veure com van. Aquí van algunes fotos que junt amb les del blog d'en Txema fan un bon recull.











I un video de la campiona del mon Marga FULLANA. Em va sobtar verure-la escalfant, sembla poca cosa i lo fortíssima que està...

dilluns, 16 de març del 2009

Sortida amb els companys de feina

El dia 6, en Txema i jo vam sortir amb els companys de feina, que ja feia dies que anàvem al darrera i encara no ho havíem fet. Ells surten els dimarts i divendres a partir de les dues després de treballar i fan la zona entre Bescanó i Aiguaviva-Estanyol, així que divendres ens vam apuntar. El recorregut va estar força bé, vam passar per darrera de Vilablareix, cap a Estanyol, carretera de Mas Llunés i cap a Bescanó, i aquí, en Pau i jo ens vam acomiadar d'en Pere, el seu amic, en Marc i en Txema ja que jo havia d'anar a buscar la petita i en ell a treballar, així que, després de travessar Bescanó, vam agafar alguns trams del recorregut de la Copa Gironina de Salt de l'any passat i a en Pau li va encantar.


La veritat és que hi han trams molt macos i que sembla que hi siguis en un altre zona amb aquest bosc tan humit, i el tram de baixada abans d'aquest, es molt divertit.

Per cert que en Pau va estar tota la estona sense perdre gaire, ha millorat molt aquest any, a veure si s'apunta alguna d'aquestes maques que fem les setmanes de festa.

Sortida amb la Sofia

Després de molt de temps amb ganes de fer-ho, vaig sortir amb la dona a fer una volteta amb les bicis. Vam anar fins passat Sant Gregori i tornar per la via verda. Anàvem a ritme de passeig compartint les nostres coses i mirant el paisatge. Espero que tornem aviat, encara que ja em va dir que no li agrada gaire patir amb la bici... però ho fa i força amb l'spining... no és lo mateix.