divendres, 30 de gener del 2009

Videos 2008

31 de març amb en Ferran per les Gavarres.

Trialera cap a Sant Sadurní de l'Heura.


Passant el riu.


Jo passant el riu.

08 d'abril. Recorregut OPEN MAXXIS Sant Gregori.


En Txema en acció.



En Txema en acció 2.


En Miguel en acció.

Dia de les seleccions catalanes 07 de juny. Exhibició Cesar Cañas i Ot Pi.
En cesar cañas cap amunt uns 2 metres.
Ot Pi baixant de 3,5 metres.. no hi havia escales...

Vistes des del Cabo Tiñoso a Cartagena 10 de juliol.

GP La Selva - Santa Coloma de Farners

Que dur que és això del BTT !!!!



Perfil Sta. Coloma de Farners

El passat diumenge 25 vaig anar amb en Txema a córrer la 2ª cursa de la Copa La Selva i com sempre que vas a córrer, com també passava amb les motos, tocar matinar. A les 06:30 hores sonava el despertador, a vestir-me, esmorzar, treure llastre i a carregar els trastos i la bici. A les 07:40 sortia cap a Santa Coloma, poca gent a la carretera i ja veig algun company de batalla pel camí. En arribar allà veig que ja s'estan fent les inscripcions, em paro i truco a en Txema. De seguida arriba i avança una mica de cua fins al meu lloc.
Una vegada inscrits, ens vestim, agafem les màquines i a escalfar una mica. De moment, les sensacions no són res especials, a part de la del fred que si que és acusada...Vaig passar per la carpa de RADIKAL i després de comentar la jugada una mica continuem amb l'escalfament.

Amb una mica de retard, sortida "controlada" i tots com a motos pel mig del parc de Sant Salvador cap a la pujadeta, ja la coneixia de la moto, quina diferència..., que se'm va fer dura i em va suposar perdre moltes posicions.

Aquestes pendents sempre posen a cadascú al seu lloc. Primera baixada tècnica pel tipus de terreny, sorra, però no per la dificultat i allà safety car i molt espavilat que retalla una mica abans pel mig del bosc i avança posicions. Vaig perdre una mica allà, ja que hauria fet gairebé tota la baixada a sobre de la bici i la gent de davant no ho permetien. Després una mica planer i poc desnivell, tornar a pujar rampa forta i de nou una baixada, aquesta ja una mica més seriosa. En aquest primers quilòmetres s'anava passant de pujada forta a baixada tècnica fins a encarar la llarga pujada fins al Castell de Farners passant per l'avituallament on vaig agafar un donut de chocolata que, després de dues queixalades que se'm van fer una bola a la boca, vaig cedir a la fauna autòctona. Una vegada a dalt comencem a baixar fins al parc de Sant Salvador per una baixada llarga, tècnica i molt divertida en la que vaig agafar algun biker. Després de travessar el parc i amb 20 km ja a les cames, anàvem resseguint el riu, després agafàvem una carretera que començava a pujar, preludi del que vindria...A partir d'aquell moment i una vegada de nou a la sorra, una pista estreta amb contínues rampes curtes però fortes que em van fer plantejar-me de tornar enrere i deixar-ho, però l'orgull em va superar i estones a peu, estones amb el molinet vaig fer el que vaig poder. Estava trinxat... Mirava cap a dalt la muntanya i no veia més que pujada. Hi havia alguna rampa que feia por i les meves cames van ser les primeres en cagar-se, així que a peu i els bessons ja començaven a donar explicacions del seu estat.

Després d'una bona estona de patiment, arribàvem a la pista del Castell de Farners i allà vaig recuperar-me una mica, agafar un ritme constant i tornar tot al seu lloc, una vegada al cim, corriolets macos, puja i baixa sense més complicacions i iniciem una baixada interminable, molt tècnica en alguns trams que vaig fer a peu i molt divertida si pots canviar-te les cames pes unes de noves, ja que aquestes del diumenge, van començar a manifestar-se insistentment sense arribar a enrampar-se del tot. En arribar al parc, en Txema ja m'esperava feia 23 minuts (és una màquina!!) i vaig arribar el 162 de 196 valents que vam acabar aquella duríssima batalla que ens van plantejar els de Farners i a 1 h i 20 minuts del primer...

és molt de temps, però estic satisfet per que vaig acabar la volta llarga, era molt i molt dura com tothom va reconèixer i tot just acabem de començar amb això del ciclisme, però si alguna cosa m'ha quedat clara, és que la gent està molt i molt forta, que haig d'entrenar molt si vull assolir els objectius marcats i que les ganes hi són, encara que em vaig en recordar un parell de vegades de que tinc una HUSQVARNA de p.m al garatge morta de fàstic i que amb aquesta no haig de donar als pedals...

Ruta de Quart

Avui he sortit amb en Javi i l'Andreu a fer la ruta de Quart. Han sigut 28 km tranquil.lets amb algun tall a bon ritme però alguna estona aturat o ritme suau. És una ruta molt divertida amb l'unica dificultat de la pujada de la font dels Lleons i molts corriols ben macos tècnics.
L'andreu pel camí a peu dels Àngels.
L'Andreu està començant i encara li costa entendre quin és el seu ritme i apendre algunes cosetes.
L'Andreu amb alguna dificultat.
La zona del riu estava molt divertida amb força aigua.
En Javi passant el riu.
Ens ho hem passat força bé. Continua l'entrenament per assolir els objectius d'aquest any.
Les Gorgues del Celrè a Quat. Un bonic paissatge.

L'Andreu a les Gorgues.

Sant Miquel

El dia 16 vaig sortir tot sol. Em vaig plantejar pujar a Sant Miquel que feia bastant que no hi pujava. Vaig començar tranquil·let i vaig arribar fins a dalt sense més problemes amb el plat mitjà. Una vegada a dalt i sense pujar al Castell per no refredar-me, vaig baixar pel corriol fins a la cadena i vaig tornar a fer l'última rampa, torna a baixar i un altre vegada cap a munt. Em vaig trobar bé. Després vaig agafar el camí d'Els Àngels, un altre pujadeta (aquesta ja hem va costar) i després, tot dret cap a La Vall de Sant Daniel. Fotos panoràmiques de Girona i a rentar la bici. Estic satisfet.

dimarts, 20 de gener del 2009

Resum 2008

El 2008 va ser la primera temporada seriosa al BTT. Feia bastant que tenia la bicicleta, una TREK 4500, i la veritat és que, de forma una mica intermitent, ja havia fet coses interessants en aquests anys: havia pujat a Rocacorba, Els Àngels, Sant Miquel, Carrilet Sant Feliu-Girona, fins Santa Cristina i Olot-Girona, Girona-Sta. Coloma-Girona diverses vegades..., però després de 14 anys de fer enduro i una mica de motocross, necessitava canviar el xip i noves motivacions, i així vaig començar a pedalar.
Vaig començar a plantejar-me objectius i, a part de repetir el pics de la comarca afegint Sant Grau que no ho havia aconseguit pujar del tot mai, vaig voler fer una cosa de la que venia sentint a parlar des de feia temps... la Tramunbike i a sobre coincidia amb el 10 aniversari... quin millor moment?, o no?... La qüestió és que vaig començar a sortir sovint, a fer quilòmetres, a treure-li rendiment al COMPEX i sobre tot amb en Txema a augmentar el ritme, el que em va permetre acabar la Tramunbike dignament i força satisfet encara que 3 hores després del primer.










Ruta de Quart.















Vistes cap a Girona des de Sant Grau
Vistes des de Sant Miquel















Sortida de la Tramunbike

El més de maig va venir el canvi de bici per una magnifica SANTA CRUZ BLUR XC que hem va passar el meu oncle i que hem va descobrir un mon nou.

Sortida amb en Ferran, en Txema i en Javi pel Gironés.
A l'estiu vaig continuar fent coses interessants, i a l'agost a Mazarron (Múrcia) vaig estar a un lloc molt interessant.
El Cabo Tiñoso a Mazarrón (Múrcia). Es una antiga bateria abandonada digne d'admiració.
Aquest canó tenia un abast de 35 km. Brutal. La bici, una de ferro del meu sogre...la qüestió era pedalar...

Vistes cap a la Badia de Mazarrón.

El pantà d'Alfonso XIII a Calasparra (Múrcia)

Amb en Javi i en Txema a Can Perot (Granollers de Rocacorba)

Aquí en un tram de la Tramunbike mesos després amb en Txema.

En Txema pujant un corriol de la Tramunbike.


Després va venir la Copa Gironina i amb en Txema ens vam apuntar a la primera (Sant Martí Vell) que va ser força dura i ens va permetre fer-nos una idea de lo forts que estan els de davant d'aquest esport. Vam tornar a la de Salt (recorregut super divertit) i vam anar una mica millor, algun recorregut de la copa fora de cursa i sortides maques amb els amics.

Sortida de la cursa de Sant Martí Vell

En Txema al Puig Galí fent el recorregut de la prova d'Amer.

2ª pujada al Rocacorba. Molt millor aquesta.

La veritat, no se quans quilómetres he fet aquest any, però en txema, que te la biciceta des de l'abril, ha fet més de 2000... i hem sortit molt junts ... un bon anys sens dubte ...